Acest site este de vanzare. Mai multe detalii pe mail sau sms, whatsapp.
vali2008 [at] gmail punct com sau tel 0721 644 644

Termeni si conditii


1. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de vremea15zile.ro. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a propietarului. Copyright vremea15zile.ro 2009. Toate drepturile sunt rezervate.

2. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea textului, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. Nu suntem raspunzatori pentru efectele pe care le poate avea continutul acestui site asupra utilizatorilor sai, sau asupra faptelor acestora. In nici un caz vremea15zile.ro nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca vremea15zile.ro a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

3. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile enuntate, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.